Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lazio nu cedează presiunilor galeriei și nu îl vând pe Acerbi, care a intrat în conflict cu suporterii

www.thesun.co.uk
suporteri Lazio

Lazio nu intenţionează să-l vândă pe fundaşul Francesco Acerbi, care a intrat în conflict cu nucleul dur al galeriei echipei, după un gest nepotrivit, informează Corriere dello Sport.

Internaţionalul italian de 33 de ani şi coechipierii lui au fost criticaţi de suporteri în ultima perioadă pentru evoluţiile lor neconvingătoare. În 17 decembrie, la meciul cu Genoa, de pe teren propriu, scor 3-1, Acerbi a marcat golul de 2-0, apoi a făcut, cu degetul arătător la gură, semn propriei galerii să tacă. În plus, la jocul următor, câştigat la Venezia, tot cu 3-1, jucătorul nu a mers cu toată echipa să salute galeria.

Acerbi şi-a cerut scuze în aceeaşi seară a jocului de la Roma pentru gestul său,

"Salutare tuturor, am făcut un gest greşit în această seară. A fost pur şi simplu alimentat de adrenalină şi nu a fost o lipsă de respect. Îmi pare rău, dar ştiţi cât de mult îmi pasă la Lazio şi de fani. Vă trimit tuturor o îmbrăţişare mare şi mereu Forza Lazio. Noapte bună", a spus Acerbi, într-o înregistrare postată pe reţelele de socializare.

Ultraşii nu l-au iertat şi îl vor plecat pe Acerbi din echipă.

"Acerbi este un jucător fără onoare, să plece din Roma imediat! Nu există iertare pentru cei care trădează. Acesta nu este doar un slogan, ci mult mai mult. Înseamnă că suporterii valorează mai mult decât jucătorii, că steagul nostru este sacru! Din păcate, jucătorii de astăzi sunt prea obişnuiţi cu asta şi nu au văzut niciodată un protest adevărat. Am protestat împotriva lui (n.r. - Giorgio) Chinaglia, (n.r. - Alessandro) Nesta şi (n.r. - Sinisa) Mihajlovici, monumente ale istoriei noastre. Am intrat în vestiarele de la Tor di Quinto şi Formello pentru că unii jucători, chiar şi jucători cu mult mai multă onoare decât unul de la Chievo şi Sassuolo, ne-au arătat lipsă de respect. Şi ar trebui să lăsăm să treacă celebrarea şi lipsa de respect a unui jucător care a arătat că dispreţuieşte o întreagă galerie? Acerbi a cerut tăcere în Curva după luni de sprijin până la capătul amar, astăzi a avut ocazia, ca bărbat, să-şi ceară scuze în faţa sectorului oaspeţilor ocupat de 3.000 de suporteri laziali. În schimb, la sfârşitul meciului, ca un iepure, în timp ce jucătorii ceilalţi veneau să scadeze alături de noi, el a plecat. A făcut pasul înapoi când ar fi fost suficientă o scuză sinceră", au scris reprezentanţi ai Curva Nord pe reţelele de socializare.

Preşedintele Claudio Lotito, şi el în relaţii nu tocmai bune cu suporterii, nu acceptă sub nicio formă ca gruparea pe care o conduce să ia vreo decizie la presiunea fanilor. Acerbi va rămâne, astfel, titular în defensivă, chiar cu riscul de a fi huiduit la fiecare atingere de balon.

Francesco Acerbi este la echipa română din vara anului 2018, când a fost transferat de la Sassuolo şi a jucat 161 de meciuri pentru Lazio, informează news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.