Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lecția de stomatologie – implantul dentar partenerul care îți asigură o viață normală, de calitate

City Dent
Rodica Ghionea

Medicina dentară a evoluat în ultimii ani foarte mult, iar astăzi putem beneficia de tratamente inovatoare care înlocuiesc dinții naturali afectați din diverse motive.  Pierderea unuia sau a mai multor dinți nu este numai inestetică. Pe lângă pierderea zâmbetului sunt afectate sănătatea, dicția, dar și viața normală pe care o aveam până la acel moment.

Din cauza dinților lipsă este posibil ca cei rămași să se deplaseze și să experimentăm dureri de cap sau contracturi musculare.

”Cu ajutorul implantului dentar îţi poţi recăpăta aproape toate funcţiunile pe care le îndeplineau dinţii tăi naturali. Arătând şi comportându-se similar cu dinţii naturali şi fiind ataşate sigur la nivelul osului, implanturile dentare vor reda încrederea în sine şi vor îmbunătăți aspectul fizic. Pacientul care beneficiază de implant dentar va putea să mânânce ceea ce îi place, să vorbească uşor şi clar, iar viața lui intră, din nou pe un făgaș normal, dându-i sentimentul de linişte şi siguranţă”, afirmă doctorul Rodica Ghionea, fondatoarea clinicii de stomatologie City Dent din București.

City Dent este una dintre clinicile de top ale Capitalei, la care oricând te poți intersecta cu o personalitate a vieții contemporane. De exemplu, Ilie Năstase a ales pentru sănătatea danturii lui City Dent.

La City Dent, medici specialiști în implantologie, precum dr. Alexandru Petre, dr. Tudor Vaideanu sau dr. Victor Ghiță, folosesc, pentru tratarea pacienților mai multe tipuri de implanturi dentare, precum Bredent, Zimmer, Alpha Bio și Biomet 3i, unul din primele 5 sisteme din lume din punctul de vedere al calității.

Implantul dentar reprezintă înlocuitorul artificial al rădăcinii dintelui natural. El are forma unui "şurub" care se ancorează în os la nivelul alveolei dintelui lipsă şi susţine pe porţiunea sa superioară o coroană artificială, o punte sau va oferi sprijin pentru fixarea unei proteze dentare. Implanturile sunt confecţionate din materiale bine tolerate de organism, care se integrează eficient în ţesutul osos. Beneficiul major al implantului dentar este oferirea de suport stabil pentru noul dinte.

” Când vine vorba de calitatea serviciilor pe care le oferim, suntem preocupați să asigurăm excelență. Zâmbetul de vedetă al pacienților noștri la plecarea din clinică este una dintre cele mai mari mulțumiri pe care le urmărim. De aceea, noi, cei de la City Dent, suntem în permanență conectați la cele mai noi descoperiri, achiziționăm aparatură și tehnologie de ultimă generație, de la cei mai performanți producători”, recunoaște doamna doctor Ghionea.

Implantul BIOMET 3i, folosit de medicii clinicii City Dent, este fabricat în Statele Unite, unde a urmat progresele implantologiei moderne înființată în Suedia de prof. Branemark.

Implantul dentar BIOMET 3i pune accent pe individualitatea fiecărei persoane, întrucât cazul fiecărui pacient este unic și necesită folosirea unui anumite abordări sau a unui anume tip de produse, fiindu-i recunoscute calitățile de top în reconstrucția dentară în toată lumea.

Printre avantajele implantului dentar BIOMET 3i se numără:

•            Proprietățile suprafeței OSSEOTITE® care optimizează contactul acestuia cu osul și garantează o rată de succes pe termen lung;

•            Forma implanturilor și a conexiunii protetice permit stabilitatea osului începând chiar din momentul inserției implantului în os;

•            Biomet 3i inovează, atât în domeniul regenerării osoase, cât și al reabilitării implanto-protetice asistată de ordinator;

•            Legătura dintre coroană și implant se realizează prin intermediul unui șurub din aur;

•            Prețul unui implant Biomet 3i este comparabil cu recuperarea încrederii în sine și a unei vieți sănătoase.

Implantul dentar AlphaBio, un alt tip de implant practicat de specialiștii City Dent, se bazează pe calitatea produselor utilizate şi pe ideea de simplitate în abordarea fiecărui caz de implant.

Prin simplificarea procesului propriu-zis, se urmărește, în primul rând, economia din punct de vedere financiar, fără a afecta calitatea produselor, pentru pacient, costul mic al procedurii fiind unul dintre avantajele semnificative ale implantului dentar AlphaBio. Procedura  se bazează pe implantul spiralat care presupune stabilitate primară și condensare, asigurând avantaje clinice în toate intervențiile chirurgicale, și pe implantul standard sau implantul cilindric, disponibil în cazurile în care dinții nu dispun de necesarul de înălțime și este recomandată și de medicii stomatologi de la City Dent.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.