Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lecție pentru doi tineri teribiliști din Galați - Sunt cercetați de polițiști după ce au tras cu o armă cu aer comprimat

pistol, impuscat, arma

Doi tineri din Galaţi sunt cercetaţi de poliţişti, după ce au tras cu o armă cu aer comprimat către o maşină în care se afla fosta prietenă a unuia dintre ei, distrugând una dintre oglinzile autoturismului potrivit news.ro

Potrivit poliţiştilor din Galaţi, pe fondul unui conflict spontan, izbucnit între un gălăţean de 22 de ani şi fosta sa prietenă, bărbatul, alături de un amic de 25 de ani, a încercat să blocheze maşina în care se afla fata şi care staţiona pe strada Cloşca din Galaţi.

Întrucât nu a reuşit, tânărul de 22 de ani, folosind un pistol tip airsoft - armă neletală, nesupusă autorizării - a tras înspre oglinda retrovizoare a autoturismului, spărgând-o.

Ulterior, cei doi amici au fugit de la faţa locului.

”Persoanele în cauză au fost depistate de poliţişti, pe raza comunei Smârdan, fiind conduşi la sediul poliţiei pentru audieri. În cauză, poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs fapta”, a transmis IPJ Galaţi.

Ei sunt cercetaţi deocamdată pentru distrugere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.