Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Leganes - Real Madrid s-a încheiat 1-1, în etapa 32-a din La Liga

www.agerpres.ro
coregrafie Real Madrid

Real Madrid s-a încurcat pe terenul echipei de pe locul 11 din La Liga, Leganes. În ultima partidă din etapa cu numărul 32, madrilenii au obținut doar un punct, după ce au fost conduși pe tabela de marcaj și au restabilit egalitatea în repriza a doua potrivit mediafax.

Primul gol al partidei a fost marcat în minutul 45, Jonathan Silva l-a lăsat fără replică pe goalkeeper-ul lui Real Madrid, Keylor Navas.

După pauză, Karim Benzema a reușit să marcheze în poarta lui Cuellar, după a doua încercare și a stabilit scorul final, 1-1.

"Ceea ce trebuie să facem este să încercăm. Ar trebui să jucăm mai bine cu jucătorii pe care îi avem oricât de slab ar fi sezonul. Trebuie să dăm mai mult, toți. Echipa va fi din nou competitivă sezonul următor. Acum ne mai rămân șase meciuri, trebuie să muncim la antrenamente, la fel ca în această săptămână, și trebuie să încercăm", a spus Zinedine Zidane, la finalul remizei cu Leganes.

Real Madrid este pe locul trei în clasament, la patru puncte de poziția a doua, ocupată de Atletico Madrid. Barcelona este lider cu 74 de puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.