Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Legătura între un fund mare și durata de viață. Beneficiul celor care au un posterior robust

fund mare

Ai auzit vreodată expresia „coapsele late salvează vieți”? Ei bine, se pare că un fund mare ar putea face același lucru. „Dacă ai un posterior robust, ai putea trăi mai mult, potrivit științei”, a proclamat medicul de familie preferat de pe TikTok, Dr. Karan Rajan.

El a subliniat un “corp consistent de dovezi” care arată că grăsimea depozitată pe fund și coapse ar putea reduce riscul de boli cardiovasculare și metabolice.

În timp ce bolile cardiovasculare se referă la afecțiunile care afectează inima și vasele de sânge, bolile metabolice se referă la problemele de sănătate care te expun riscului de a suferi de lucruri precum diabetul.

Într-un clip recent încărcat pe pagina sa TikTok, Dr. Rajan a spus că a avea grăsime în fese este asociată cu rezultate mai bune pentru sănătate decât a avea grăsime viscerală, acesta este tipul de grăsime care este ascunsă în interiorul corpului, dar care poate cauza probleme de sănătate.

„Acest lucru se datorează faptului că grăsimea viscerală este mai adâncă și poate înfășura organele”, cum ar fi inima, ficatul și intestinele, a explicat chirurgul.

Este, de asemenea, mai activă metabolic și eliberează citokine și acizi grași și provoacă inflamații – “semnul distinctiv” al majorității afecțiunilor cronice, potrivit doctorului Rajan, citat de avantaje.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.