Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Legea anti-fumat, runda a doua

fumat

Legea anti-fumat intra in a doua runda de dezbateri la Comisia pentru Sanatate. Legea care urmareste interzicerea fumatului in spatiile publice inchise si in locurile de joaca pentru copii, a trezit numeroase controverse.

Presedintele Comisiei pentru Sanatate, Florin Buicu (PSD) doreste amanarea dezbaterii programata pentru azi, potrivit unor surse, insa deputatul PSD Aurelia Cristea, autoarea amendamentului care interzice fumatul in spatiile publice inchise, insista ca dezbaterea si rectificarile necesare sa fie facute azi.

Aceasta a fost intampinata de un val de sustinere dupa tragedia de la Colectiv, multi considerand ca astfel de evenimente pot fi prevenite si prin interzicerea fumatului in cluburi, baruri, restaurante si cafenele; dar si in institutii publice.

Insa nu toata lumea sustine acest punct de vedere, majoritatea fumatorilor nu vor sa piarda dreptul de a fuma in locurile publice.

Nici parlamentarii fumatori nu sunt foarte incantati ca nu vor mai putea fuma pe holurile Parlamentului.

Totodata cei care au elaborat proiectul de lege au dat dovada de exces de zel, iar Consiliul Concurentei a sesizat Comisia de specialitate pentru a face anumite rectificari legate de comercializarea tigarilor.

Parlamentarii s-au supus cererii Consiliului Concurentei scotand legea de pe ordinea de zi a Camerei Deputatilor, incalcand insa regulamentul si procedurile de retrimitere a legii la Comisie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.