Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Legea 'anti-Șoșoacă' nu o sperie. Senatoare a țipat din toți rărunchii: 'Vă voi da foc, pentru că satanele nu merită decât focul iadului'

sosoaca

La o zi după ce plenul Parlamentului a votat modificarea Regulamentului pentru sancționarea aleșilor care fac scandal la ședintele comune ale celor două Camere, senatoarea neafiliată Diana Șoșoacă, aleasa pe listele AUR, a amenințat, in Senat, că va da foc Parlamentului dacă nu este lăsată să vorbească.

„Dacă nu mă lăsați să vorbesc, voi țipa, dacă nu mă lăsați să țip, voi fluiera, dacă nu mă veți lăsa să fluier, voi suna clopotul. Iar dacă ne veți distruge cu clopotul, vă voi da foc, pentru că satanele nu merită decât focul iadului.

Ieri, în plenul reunit al celor două camere ale Parlamentului, s-a votat a 3-a lege anti-Șoșoacă, prin care se pune pumnul în gură democrației. Ieri, a fost zi de doliu în România, dreptul fundamental al exprimării și opiniei a fost abolit. Dacă cineva își închipuie că voi fi redusă la tăcere de minciună, se înșală amarnic. Puteți să îmi luați tot, și viața de vreți, dar tot voi strigă din toți rărunchii adevărul, pentru că este singurul care ne va elibera!”, a spus Diana Șoșoacă, miercuri, în Senat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.