Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Legea care îi vizează pe toți românii din diaspora: Un document vital se va emite online

stiripesurse.ro
coada diaspora

Valentin Făgărăşian, deputat PNL de Diaspora, afirmă că legea care nu-i mai trimite pe români să aştepte la cozi atunci când le expiră documentele sau când îşi pierd actele în străinătate are raport de adoptare şi săptămâna viitoare va primi votul Camerei Deputaţilor. El precizează că anual, aproape 150.000 de români se deplasează şi aşteaptă la cozi pentru emiterea acestui document.

”Legea care nu-i mai trimite pe români să aştepte la cozi atunci când le expiră documentele sau când îşi pierd actele în străinătate are raport de adoptare şi săptămâna viitoare va primi votul Camerei Deputaţilor. Anual, aproape 150.000 de români se deplasează şi aşteaptă la cozi pentru emiterea acestui document! După ce legea va intra în vigoare, orice român care va avea nevoie un titlu de călătorie pentru a se întoarce în ţară o va putea face de acasă, din faţa unui computer, în numai câteva minute – fără cozi, fără deplasări, fără costuri inutile”, anunţă deputatul PNL de diaspora.

Valentin Făgărăşian precizează că această lege rezolvă şi problema recunoaşterii documentelor emise în format electronic de către alte autorităţi ale statelor membre ale Uniunii Europene, lucru care dădea mari bătăi de cap românilor din diaspora.

”Aveţi încredere în PNL! Problemele dumneavoastră sunt prioritatea noastră în Parlament!”, mai spune deputatul liberal.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.