Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Legea prin care pot avea loc concursuri pentru ocuparea posturilor vacante la MAE, în perioada stării de alertă - promulgată

Administratia Prezidentiala
Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat marţi legea pentru aprobarea OUG nr. 100/2020 pentru prorogarea termenului prevăzut la art. III alin. (3) din ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 1/2020 privind unele măsuri fiscal-bugetare şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative.

Actul normativ are ca obiect de reglementare prorogarea termenului prevăzut la art. III alin. (3) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 1/ 2020 privind unele măsuri fiscal-bugetare şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative. Prin prezentul act normativ se propune prorogarea termenului de încetare a detaşărilor din sectorul privat de la data de 31 august 2020 la data de 31 martie 2021, potrivit news.ro.

Citește și: Ludovic Orban: ‘Se poate forma o majoritate parlamentară fără PSD și acesta este obiectivul nostru’

"Prin derogare de la dispoziţiile art. 27 alin. (3) din Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, pe durata stării de alertă se pot desfăşura concursurile pentru ocuparea posturilor vacante din cadrul Ministerului Afacerilor Externe", mai arată legea promulgată de şeful statului.

Pe 21 iulie, Senatul a adoptat proiectul de lege, în calitate de prim for sesizat, iar pe 17 noiembrie a primit votul decizional al Camerei Deputaţilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.