Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Legenda judo-ului românesc masculin, Mircea Frățică, îl susține pe George Teșeleanu la conducerea Federației Române de Judo

Mircea Frățică

După Alina Dumitru, prima campioană olimpică a țării la judo, care și-a declarat susținerea pentru George Teșeleanu la funcția de președinte al Federației în alegerile care vor avea loc săptămâna viitoare, o altă voce prestigioasă își afirmă susținerea pentru Teșeleanu.

Mircea Frățică, primul medaliat olimpic din istoria judo-ului românesc, a spus că e alături de George Teșeleanu pentru o schimbare la vârful Federației Române de Judo. „Îl susțin pe George Teșeleanu pentru că văd îl el un manager capabil să conducă transparent și eficientul judo-ul nostru. Sunt mulți oameni de judo care gândesc la fel ca mine și mă bucur să văd că susținerea pentru George crește în fiecare zi. Condițiile sunt întrunite pentru a face o schimbare”, a explicat Frățică.

Citește și: Marian Ceaușescu l-a întâmpinat pe Ioan Niculae la sosirea pe aeroport! ‘Pușcăriașule, să stai acolo până îmi văd eu ceafa!’ .

Performanțele lui Mircea Frățică din anii ’80 ai secolului trecut au pus judo-ul românesc pe harta internațională. El a devenit campion european în 1982, în Germania, obținând apoi locul 3 și medalia de bronz la Jocurile Olimpice din 1984, de la Los Angeles, Statele Unite ale Americii. În palmaresul lui Frățică se mai numără o medalie de bronz la Campionatul Mondial de la Moscova din 1983, o medalie de bronz la Campionatul European de Judo din 1980 și un loc 5 la Jocurile Olimpice de la Moscova, din același an.

Alegerile pentru conducerea Federației Române de Judo vor avea loc pe 24 februarie, la Poiana Brașov. Pentru funcția de președinte al FRJ se vor înfrunta actualul președinte, Cozmin Gușă și George Teșeleanu, pentru care și-au declarat susținerea mai mulți judoka renumiți din țară.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.