Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Legenda Raul s-a retras din fotbal / VIDEO

Legendarul atacant spaniol Raul a jucat ultimul meci din carieră

Atacantul spaniol Raul Gonzalez Blanco a disputat duminică seară ultimul meci al carierei, echipa sa, New York Cosmos, reuşind să învingă cu scorul de 3-2 formaţia Ottawa Fury, în finala campionatului NSAL, liga secundă americană. În vârstă de 38 de ani, legendarul fotbalist spaniol se retrage după un al 22-lea titlu cucerit de-a lungul carierei, el urmând să prea conducerea centrului de formare al clubului New York Cosmos.

Raul, care a evoluat pentru Real Madrid în perioada 1994-2010, a stabilit un record de meciuri jucate (741) şi de goluri marcate (323) pentru gruparea madrilenă, înainte de a pleca la Schalke 04, în 2010. În 2012 a semnat pentru Al Sadd, iar ultima echipă din cariera sa de fotbalist a fost New York Cosmos, în 2015.

Raul și-a încheiat cariera după aproape 21 de ani, în care a disputat peste 1.000 de meciuri și a marcat 427 de goluri, câștigând 22 de trofee, ultimul chiar la meciul de retragere. După această partidă cu Ottawa s-a mai retras un jucător de la New York, Marcos Senna (39 de ani), un brazilian care a fost naturalizat și a devenit campion european cu Spania în 2008.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.