Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Legendarul album „Diamond and Pearls” al lui Prince va beneficia de o reeditare de lux

https://www.xsnoize.com/
Prince and the revolution

La şapte ani de la moartea lui Prince, albumul cult „Diamonds and Pearls” va fi reeditat cu zeci de cântece inedite şi înregistrări live pe 27 octombrie, a anunţat Rolling Stone, potrivit news.ro.

Vor fi trei formate diferite: albumul single remasterizat (1 CD / dublu vinil), ediţia Deluxe cu piese inedite (2 CD / 4 viniluri) şi ediţia Super Deluxe. Ediţia Super Deluxe ar trebui să mulţumească orice fan Prince. Aceasta va include cincisprezece remixuri şi cântece înregistrate în anii 1990, 33 melodii inedite din arhivele artistului, inclusiv versiuni alternative ale pieselor de pe album. De asemenea, va fi inclusă o înregistrare a concertului susţinut de cântăreţ la Minneapolis în 1992. Întregul pachet va fi distribuit pe şapte CD-uri şi douăsprezece LP-uri.

Versiunea originală a „Diamonds and Pearls” a fost lansată în 1991. Cel de-al nouălea album al lui Prince - al treisprezecelea, dacă sunt luate în calcul şi coloanele sonore ale filmelor sale - a fost un succes comercial. S-a vândut în peste 4,5 milioane de exemplare şi a ajuns pe locul trei în US Billboard 200. Acest proiect a fost, de asemenea, o oportunitate pentru Prince de a prezenta New Power Generation, grupul de muzicieni, backing singers şi dansatori care l-au însoţit până la moartea sa, în 2016.

De-a lungul carierei sale, superstarul american a înregistrat aproximativ 39 de albume de studio şi a vândut în total 94 de milioane de exemplare. A cucerit chiar şi Hollywood-ul, câştigând premiul Oscar pentru „cel mai bun cântec” pentru filmul „Purple Rain” în 1984.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.