Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Legendarul baschetbalist Manu Ginobili, cvadruplu campion NBA şi medaliat cu aur olimpic, printre finaliştii pentru includerea în Basketball Hall of Fame

NBA

Argentinianul Manu Ginobili, cvadruplu campion NBA şi medaliat cu aur olimpic, face parte din cei 11 finalişti nominalizaţi pentru a intra în Basketball Hall of Fame, conform news.ro.

Ginobili, 44 de ani, a jucat pentru San Antonio Spurs din 2002 până în 2018, câştigând patru titluri în 2003, 2005, 2007 şi 2014. De asemenea, a condus Argentina la aurul olimpic la Jocurile de la Atena din 2004, unde Statele Unite s-au mulţumit cu bronzul.

Alte două foste vedete NBA sunt printre finalişti: Michael Cooper, de cinci ori campion cu Los Angeles Lakers în perioada Magic Johnson din anii 1980, şi Tim Hardaway, care a jucat la Golden State şi Miami în anii '90, selectat de cinci ori în All-Star Game.

Ceilalţi opt finalişti sunt fostul jucător de la Milwaukee Marques Johnson, Lindsay Whalen, de patru ori campioană WNBA (liga feminină), Swin Cash, şi de trei ori campioană WNBA, Hugh Evans, arbitru NBA timp de 28 de ani, şi antrenorii Leta Andrews, Marianne Stanley, Bob Huggins şi George Karl.

Numele viitorilor participanţi vor fi apoi dezvăluite la Final Four NCAA, semifinalele şi finalele Campionatului American de Baschet al Colegiilor, care va avea loc în aprilie la New Orleans. O ceremonie de intronizare este programată în perioada 9-10 septembrie la Springfield, Massachusetts.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.