Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Leo de la Strehaia, la DNA. 'Prinţul ţiganilor' își denunță dușmanii şi cere PROTECŢIA autorităţilor

romaniatv.net
leo de la strehaia DNA

Leo de la Strehaia a ajuns, luni, la sediul Direcției Naționale Anticorupție. Bărbatul a făcut un denunț pentru instigare la abuz și tentativă de omor."Prinţul Ţiganilor" spune că a fost amenințat cu moartea, transmit televiziunile de ştiri.

" Nu m-a chemat nimeni de la DNA să mă întrebe cum s-a întâmplat. Am adus acea înregistrare în care copilul lui Mituș m-a amenințat că mă omoară și mă bagă în pământ și nu m-a băgat nimeni în seamă. Acum o săptămână, acești indivizi au plătit pe altcineva să îmi dea în cap. Toate probele sunt la poliție. Sunt înregistrări audio și video. MAI să se ocupe de această treabă, să stea puțin pe acest caz", a declarat acesta jurnaliştilor.

Totul a pornit în luna ianuarie, când Leo de la Strehaia a mers la DNA unde a fost audiat într-un dosar de dare de mită. "Prinţul Ţiganilor" a dat atunci declaraţii într-un dosar în care acesta denunţă un procuror şef al DIICOT Mehedinţi, pe care-l acuza de luare de mită. Leo a susținut că în 2012, tatăl lui, Mihai Ion, şi unchiul lui, Ion Mihai Mituş, ar fi dat şpagă 1 milion de euro unui procuror şef DIICOT Mehedinţi care instrumenta mai multe dosare ce priveau infracţiuni economice comise de verişorii săi, copiii lui Ion Mihai Mituş.

Citeşte şi: Florin Călinescu, REVOLTAT după aprobarea pensiilor speciale. 'Pistolul e la tâmpla noastră' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.