Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Leo Grozavu: 'Ar fi o ruşine să ieşim din Cupa României după ce în ediţia trecută am jucat finala'

www.agerpres.ro
Leo Grozavu

Antrenorul echipei de fotbal Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, Leo Grozavu, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă online, că pentru formaţia sa ar fi o ruşine să fie eliminată de Turris Oltul Turnu Măgurele în şaisprezecimile Cupei României, după ce în ediţia trecută a disputat finala, potrivit Agerpres.

"Cupa României ştim toţi că este competiţia surprizelor şi noi vrem să nu avem parte de asemenea surprize. Pentru că de-a lungul timpului, şi nu doar în România, echipele mici au obţinut rezultate împotriva formaţiilor mai bine cotate. Noi avem şi o datorie după ce în sezonul trecut am jucat finala şi ar fi o ruşine pentru noi să ieşim din primul tur", a afirmat el.

Citește și: Fotografie de ultim moment! Marcel Vela, imagine cu leul apărut în videoclipul lui Dani Mocanu

"Trebuie să fim conştienţi că ne aşteaptă o partidă dificilă împotriva unei echipe care a pierdut promovarea în Liga I în ultimele secunde. Are un lot cu jucători cu experienţă, unii cu multe prezenţe în prima ligă. E adevărat că au ceva probleme, au schimbat antrenorul... Dar îl cunoaştem pe Eugen Trică, e un tip ambiţios şi cu siguranţă va dori să spele puţin imaginea lăsată în ultima perioadă de noua sa echipă cu o calificare în faza următoare a Cupei României", a adăugat Grozavu.

Tehnicianul speră ca Sepsi OSK să câştige trofeul în acest sezon: "Eu personal îmi doresc să mergem cât mai departe în Cupa României, chiar să depăşim performanţa de anul trecut şi să câştigăm această competiţie. Cu un culoar favorabil, beneficiind de o conjunctură şi de un lot superior cred că putem face mai mult anul acesta. Apoi ştim toţi că pentru a ajunge într-o cupă europeană cel mai scurt drum este cel din Cupa României".

Echipa de fotbal Sepsi OSK Sfântu Gheorghe întâlneşte, sâmbătă, de la ora 11:00, în deplasare, formaţia din Liga a II-a Turris Oltul Turnu Măgurele, într-o partidă contând pentru şaisprezecimile Cupei României.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.