Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Leo Grozavu, furios după înfrângerea în faţa Volntariului: Mă şi mir de unde am scos revenirea de la 0-1. Am fi putut scoate un punct, dar nu am fi meritat

www.agerpres.ro
Leo Grozavu

Antrenorul FC Botoşani, Leo Grozavu, a declarat, vineri, la debutul său pe banca bănăţenilor, terminat cu o înfrângere, că echipa sa ar fi putut obţine un rezultat de egalitate cu FC Voluntari, dar nu l-ar fi meritat.

"Mă şi mir de unde am scos acea revenire după 0-1. E clar că am arătat astăzi destul de prost în multe momente. Am pierdut foarte multe dueluri şi e foarte greu să câştigi la fotbal dacă nu câştigi duelul cu adversarul direct. Pe acest teren trebuie să te poţi bate cu adversarul, dar din păcate noi azi am pierdut în foarte multe momente duelurile cu adversarul direct. E greu, am încercat să jucăm ofensiv, să ducem mulţi jucători sus... Şi în trecut am făut asta, am jucat spectaculos, chiar dacă am pierdut, deşi nu ne încântă asta. Trebuie să muncim mai mult, să ne dăm seama că situaţia în momentul de faţă este destul de periculoasă. Am acceptat să vin aici, trebuie să muncim şi să ne rezolvăm problemele şi trebuie să fim pregătiţi de prima etapă de play-out, pentru că nu ştiu câte mai putem face în acest campionat regular. Probabil o să sacrificăm cele două jocuri pentru a ne putea prezenta altfel în play-out. Astăzi am fi putut scoate un punct, nu că am fi meritat", a declarat Grozavu, la Telekom Sport.

ACS Poli Timişoara a pierdut, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-3 (0-1), în faţa formaţiei FC Voluntari, în primul meci al etapei a XXIV-a a Ligii I. Adrian Bălan (FC Voluntari) a marcat două goluri şi a ratat un penalti, iar Ionuţ Voicu a înscris în minutul 90 golul victoriei ilfovenilor.

Au marcat: Popovici '49, Artean '69 / Adrian Bălan '10, '71, Ionuţ Voicu '90, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.