Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Leo Grozavu, noul antrenor principal în Copou

www.agerpres.ro
Leo Grozavu

Tehnicianul Leontin Grozavu a fost prezentat oficial vineri ca antrenor al Politehnicii Iași, de președintele Consiliului Director al clubului, Cornel Șfaițer. Acesta nu va conduce sâmbătă de pe bancă echipa din Copou, care întâlnește de la ora 11 pe Metaloglobus, anunță Mediafax.

Clubul ieșean a anunțat că va dona toate încasările din vânzarea biletelor lui Paul Tănase, fost junior al Politehnicii. Diagnosticat cu cancer, el are nevoie de 13 mii de euro pentru o intervenție chirurgicală de urgență la ficat.

Leo Grozavu, din postura de antrenor principal, va fi ajutat de Mugurel Cornățeanu - antrenor secund, Ovidiu Chiribici - preparator fizic și Radu Sardescu - antrenor pentru portari.

Noul tehnician a fost prezentat jurnaliștilor de Cornel Șfaițer, conducător alături de care a mai lucrat în 3 perioade la FC Botoșani și una la Sepsi Sf. Gheorghe. Președintele Consiliului Director a ținut să precizeze că îl leagă o prietenie de peste 15 ani cu noul antrenor al echipei ieșene și că Poli este în grafic în ceea ce privește îndeplinirea obiectivelor, grație punctelor câștigate sub comanda lui Claudiu Niculescu, căruia i-a mulțumit din nou.

„Cred că prietenii trebuie ajutați la nevoie! Am venit mai ales pentru relația pe care o am cu Cornel. În acest an, Iașul trebuie să fie, în primul rând, între primele 6 echipe, apoi să ne îndeplinim obiectivul. Adică promovarea, fără dar și poate!", au fost primele cuvinte rostite de Leo Grozavu în fața jurnaliștilor în calitate de antrenor al Politehnicii.

Noul tehnician nu va sta pe banca tehnică la meciul de sâmbătă cu Metaloglobus pentru că nu a apucat să conducă vreo sedință de pregătire în Copou până acum. Vor fi pe bancă doi dintre specialiștii cu care Grozavu a mai lucrat în trecut, Ovidiu Chiribici și Mugur Cornățeanu, și Radu Sardescu.

Născut la Ilișești, județul Suceava, pe 19 august 1967, Leo Grozavu și-a început cariera de antrenor în urmă cu aproape două decenii, la Armătura Zalău. Cele mai importante performanțe le-a obținut cu FC Botoșani și Sepsi, formații pe care le-a calificat în cupele europene. A mai lucrat în Copou ca manger, în a doua jumătate a anului 2011.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.