Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Leo Messi, a doua absență consecutivă la FC Barcelona

www.news.ro
Leo Messi

Antrenorul FC Barcelona, Ronald Koeman, nu îl va folosi pe Lionel Messi nici la meciul cu Ferencvaros, din Liga Campionilor, după ce a procedat în acelaşi fel la partida cu Dinamo Kiev.

"Nu este obişnuit, dar în programul acestui sezon există două momente în care Leo se poate odihni, la Kiev (n.r. - împotriva echipei, Dinamo, săptămâna trecută, unde Barça a obţinut calificarea în optimile de finală, scor 4-0), şi mâine (n.r. - miercuri). Ne-am calificat deja şi asta a influenţat decizia mea, de a da o şansă altor jucători şi, de asemenea, pentru că meciul de sâmbătă (n.r. - împotriva promovatei Cadiz) este important pentru traiectoria noastră în La Liga. În restul sezonului, el (n.r. - Messi) nu va putea respira pentru că va trebui să jucăm în La Liga, Supercupa Spaniei, Copa del Rey", a afirmat antrenorul, care a ales să-i odihnească şi pe portarul german Marc-Andre ter Stegen şi pe mijlocaşul ofensiv brazilian Philippe Coutinho.

FC Barcelona întâlneşte, miercuri, de la ora 22.00, în depalsare, formaţia Ferencvaros, în etapa a V-a a Grupei G a Ligii Campionilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.