Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Leo Messi a stabilit un record negativ în Liga Campionilor: argentinianul are cele mai multe penalty-uri ratate din sezonul 2003-2004

sportsmax.tv
messi psg

Lionel Messi nu e în cea mai bună formă la PSG! Argentinianul a ratat un penalty în meciul cu Real Madrid, din optimile de finală ale Ligii Campionilor, scor 1-0, iar pe toată perioada partidei nu a jucat grozav. A fost salvat în ultimele minute de Kylian Mbappe , care a închis de unul singur partida.

Leo Messi a ajuns în urma acestui meci la cea mai slabă serie din carieră contra lui Real Madrid. Argentinianul nu a reușit să marcheze în ultimele șapte meciuri contra formației din capitala Spaniei, pe care a întâlnit-o de 45 de ori de-a lungul carierei, potrivit Opta.

Mai mult, două dintre ultimele patru penalty-uri ale lui Messi în Champions League au fost ratate, de fiecare dată pe Parc des Princes, o dată ca adversar, iar acum ca jucător al lui PSG.

Potrivit sursei citate, Messi a devenit jucătorul cu cele mai multe penalty-uri ratate în Champions League din sezonul 2003/2004 și până în prezent - 5 din 23!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.