Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Leo Messi şi Luis Suarez, în echipa săptămânii din Major League Soccer

Twitter
Messi semnat

Argentinianul Lionel Messi şi uruguayanul Luis Suarez, care au reuşit câte o dublă sâmbătă, în victoria cu 5-0 obţinută de Inter Miami în faţa formaţiei Orlando City, au fost incluşi în cel mai bun unsprezece al săptămânii din liga profesionistă nord-americană de fotbal - Major League Soccer (MLS), informează EFE, potrivit Agerpres.

Messi, care a figurat de asemenea în echipa ideală din prima şi a doua săptămână, a marcat trei goluri în primele trei meciuri disputate de la debutul acestui sezon.

Argentinianul nu a marcat în partida de debut cu Real Salt Lake, dar a semnat golul egalizator în meciul din etapa a doua, cu Los Angeles Galaxy (1-1), disputat în California. El a reuşit apoi o dublă în derby-ul statului Florida cu Orlando City.

Tridentul ofensiv ideal al MLS îl include în premieră pe Luis Suarez, care şi-a făcut debutul ca marcator în Liga nord-americană la meciul cu Orlando City, în care a înscris primele două goluri

"Sunt foarte fericit pentru el că a putut marca. Ştim deja cine este Luis, ce este capabil să facă. Ştie toată lumea. Când te aştepţi mai puţin, îţi rezolvă jocul", a spus Messi la finalul meciului cu Orlando City, analizând evoluţia lui Suarez.

De asemenea, în cel mai bun unsprezece al săptămânii figurează de asemenea argentinianul Lucho Acosta, de la FC Cincinnati, autorul unui assist în victorie echipei sale pe terenul formaţiei Chicago Fire.

Columbianul Andres Gomez, protagonist cu un gol şi o pasă decisivă în victoria obţinută de Real Salt Lake în meciul cu Los Angeles FC (3-0), face parte la rândul său din echipa ideală a săptămânii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.