Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Leon Dănăilă gafează din nou: Ce a spus după ce a fost reclamat la CNCD

cuvantul-ortodox.ro
leon danaila

Neoruchirurgul Leon Dănăilă, candidat PNL la Senat, reacţionează după ce a fost reclamat de iubita lui Remus Cernea la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD).

Ioana Staniloiu, partenera de viaţă a parlamentarului de Constanţa Remus Cernea, a depus zilele trecute o sesizare la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării cu privire la afirmaţiile lui Leon Dănăilă, membru al Academiei Române şi candidat al PNL pentru Senatul României. Acesta spusese într-un interviu acordat adevarul.ro că femeile nu sunt bune pentru practicarea meseriei de chirurg.

Vezi AICI declaraţiile pentru care a fost reclamat Dănăilă!

Dănăilă revine într-un interviu la Adevărul Live şi susţine că nu a afirmat că femeile nu pot fi chirurgi, ci s-a referit doar la chirurgia cardiacă şi neurochirurgie. Practic, candidatul PNL a încercat să explice propriile afirmaţii, însă nu a reuşit decât să repete în parte ceea ce a spus anterior.

"Nu am spus că nu pot fi chirurgi, ci că în chirurgia foarte grea, prin faptul că au familie, copii, nu prea dau rezultate. Sunt alte ramuri în care sunt foarte bune. Pot să devină chirurgi, dar nu în chirurgia cardiacă sau în neurochirurgie. O femeie are mai puţin timp faţă de un bărbat. Eu ajungeam acasă şi primeam telefon. Noaptea, la fel. Mă duceam în concediu. O dată cu elicopterul au venit şi m-au adus pentru diverşi bolnavi", a declarat Dănăilă, miercuri, la Adevărul Live.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.