Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Leonard Doroftei nu mai suportă! Decizia radicală pe care vrea să o ia 'Moșul': 'Sunt pregătit să o iau iar de la zero'

ziarulincomod.ro
doroftei

Leonard Doroftei s-a mutat, în 2019, în Canada, alături de familia sa. În 2023, fostul campion mondial a primit licența de antrenor de box și a dezvăluit că acum muncește încontinuu în sala din Montreal. De asemenea, el a dezvăluit și că nu se regăsește la Montreal și vrea să revină în România.

"Am făcut sala asta aici să prind cât mai multă experiență și să mă întorc la București. Planul e ca în 2024 să fiu din nou acasă. Nu cred că mai pot. Sunt pregătit să o iau iar de la zero. Bani sunt. Am niște bani puși deoparte. Voi face o sală mică în România, mă bazez pe o anumită clientelă", a declarat Leonard Doroftei, pentru GSP.ro.

"Moșul" și-a explicat decizia de a se întoarce în țară și prin faptul că fiica sa, Vanessa, nu s-a adaptat vieții din Montreal.

"Fetița e în ultimul an la colegiu și vrea la medicină. Ea nu s-a regăsit aici, stă de 4 ani în casă. Stă numai în cameră. Singura ei vacanță e când merge în România. Vrea să dea la Medicină, acasă. E deșteaptă, face 20 de ani peste câteva zile.

Fiul meu, Alex, e cu IT-ul. Cât a fost în România s-a întreținut singur, a făcut facultatea, e inginer. Când a venit aici, și-a găsit de lucru încă din prima săptămână, a început să facă bani de acasă. Adrian e manager, e bine și el.", a mai spus Doroftei.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.