Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Leonardo Bonucci, căpitanul echipei Juventus Torino: A fost un joc foarte slab şi o lecţie pentru noi

Juventus
Leonardo Bonucci

Căpitanul echipei Juventus Torino, Leonardo Bonucci, nu şi-a ascuns dezamăgirea după eşecul usturător suferit în faţa deţinătoarei trofeului, Chelsea Londra (0-4), marţi seara, în grupele Ligii Campionilor la fotbal, conform agerpres.

"După un meci ca acesta, este normal să fim supăraţi. A fost un joc foarte slab şi o lecţie pentru noi. Am jucat împotriva unei echipe extraordinare şi am fost pedepsiţi la prima noastră greşeală. Doare, desigur, dar trebuie să privim înainte. Sâmbătă avem un meci important (în Serie A - n.red.), aşa că trebuie să ne recuperăm cât mai bine, pentru că vom înfrunta o echipă mare, aşa cum este Atalanta", a spus Bonucci.

"Chelsea a fost mai bună decât noi. Trebuie să ne gândim din nou la prestaţia pe care am avut-o, după ce am câştigat în weekend meciul cu Lazio. Trebuie să digerăm această înfrângere şi să găsim o modalitate de a ne îmbunătăţi. Însă nu putem rejuca acest meci, aşa că trebuie să-l lăsăm deoparte şi să ne gândim la jocul de sâmbătă", a mai spus căpitanul "Bătrânei Doamne".

Juventus, care venea după patru victorii consecutive în Liga Campionilor, avea deja asigurată calificarea în optimile de finală înaintea meciului de la Londra, câştigat de Chelsea prin golurile lui Trevoh Chalobah (25), Reece James (56), Callum Hudson-Odoi (58) şi Timo Werner (90+5). Londonezii, deţinătorii trofeului, au acces la rândul lor în faza următoare a competiţiei graţie acestui succes.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.