Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Leonardo DiCaprio investeşte în Telmont, una din cele mai prestigioase mărci de şampanie din Franţa

leonardo dicaprio

Starul de cinema Leonardo DiCaprio a preluat o participaţie la Telmont, una din cele mai prestigioase mărci de şampanie din Franţa, a anunţat miercuri acţionarul majoritar de la Telmont, grupul Remy Cointreau, într-un context în care mărcile de lux încheie parteneriate cu celebrităţile pentru a-şi extinde atractivitatea, transmite Reuters.

"De la protejarea biodiversităţii pe terenurile sale şi până la utilizarea în totalitate de energie din surse regenerabile, Champagne Telmont este hotărâtă să îşi reducă radical amprenta asupra mediului, astfel că sunt mândru să mă alătur ca investitor", a declarat Leonardo DiCaprio într-un comunicat de presă.

În luna februarie 2021, casa de şampanie Moet Hennessy, parte a grupului de lux LVMH, a cumpărat o participaţie de 50% la marca de şampanie Armand de Brignac a starului muzicii rap Jay-Z, potrivit Agerpres.

Casa de şampanie Telmont a fost înfiinţată în 1912, iar în luna octombrie 2020 producătorul francez de băuturi Remy Cointreau a preluat pachetul majoritar de acţiuni.

Mărcile de lux din întreaga lume au început să încheie acorduri de parteneriate cu celebrităţi în încercarea de a atrage clienţi mai tineri, un exemplu fiind cântăreaţa Beyonce, soţia lui Jay-Z, care este implicată în brandul de încălţăminte Ivy Park.

Leonardo DiCaprio este unul din cei mai faimoşi actori de la Hollywood, fiind recompensat cu premiul Oscar în 2016 pentru rolul principal în filmul 'The Revenant'. Alte producţii de succes în care a jucat Leonardo DiCaprio sunt 'Titanic' şi 'Lupul de pe Wall Street'.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.