Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Leonid Sluţkii, după ce Maia Sandu a spus că-l va aresta pe Putin dacă vine în țară: Un atac ieftin. Sandu duce Republica Moldova spre confruntarea cu Rusia

 Leonid Sluţkii

Leonid Sluţkii, după ce Maia Sandu a spus că-l va aresta pe Putin dacă vine în țară: Un atac ieftin. Sandu duce Republica Moldova spre confruntarea cu Rusia

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, conduce statul, în mod constant, pe calea autorităților ucrainene, a declarat șeful Comitetului pentru afaceri internaționale al Dumei, liderul Partidului Liberal Democrat din Rusia, Leonid Sluţkii.

Pe canalul său Telegram, acesta a subliniat că ultimele sale declarații despre disponibilitatea Chișinăului de a-l "aresta" pe președintele rus, Vladimir Putin, pe baza unui mandat al Curţii Penale Internaţionale și dorința țării de a părăsi CSI indică acest lucru, anunță Rador.

"Când nu există o agendă constructivă, retorica distructivă și ostilă umple golul, creând iluzia acțiunii active și a influenței politice. 'Curajul' Maiei Sandu, pro-occidentale, care de fapt ar trebui să învețe iar şi iar de la Vladimir Putin, se explică simplu: este ușor să ameninți, știind că nu va exista niciodată ocazia de a indeplini amenințarea. Un atac ieftin, care se bazează pe obținerea de "cookie-uri" din partea Occidentului colectiv" - a scris Sluţkii.

După cum a subliniat liderul Partidului Liberal Democrat, în ceea ce privește retragerea din CSI, aceasta este plină de consecințe economice extrem de negative pentru Republica Moldova. El a mai adăugat că liderul moldovean refuză să asculte părerea propriului popor cu privire la anumite probleme.

"Pas cu pas, Sandu duce Republica Moldova spre confruntarea cu Rusia"

"Pas cu pas, Sandu duce Republica Moldova spre confruntarea cu Rusia, alimentând situația cu declarațiile sale mioape politic și agresive, scrise clar sub dictarea Occidentului. Și doamna președinte nu vrea să-și asculte populația. Nu a învăţat nimic din 'experiența' Kievului, care i-a târât pe ucraineni într-un conflict armat, cu distrugeri și numeroase victime" - a subliniat Sluţkii.

Anterior, primul adjunct al șefului Comitetului pentru afaceri internaționale din Consiliul Federației, Vladimir Djabarov, a declarat că afirmaţiile Maiei Sandu despre "arestarea" lui Putin oferă Comitetului de Investigaţii al Rusiei un motiv pentru a iniția un dosar penal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.