Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Leul din Târgoviște e de negăsit: anunț de ultimă oră de la autorități

www.paginadebanci.ro
leu

O echipă de jandarmi şi un echipaj SMURD supraveghează, vineri, zona unde cu o zi în urmă a fost semnalată prezenţa unui leu la marginea municipiului Târgovişte, în cartierul Priseaca, informează Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Dâmboviţa, relatează Agerpres.

"Jandarmii dâmboviţeni desfăşoară activităţi de monitorizare, supraveghere şi verificare a zonei, unde a fost semnalată prezenţa leului, pentru clarificarea situaţiei. Acolo se află o echipă de jandarmi şi un echipaj SMURD, fiind pregătiţi să intervină în situaţii deosebite. Totodată, recomandăm cetăţenilor să informeze în cel mai scurt timp autorităţile, prin intermediul SNUAU 112, în situaţia în care felina îşi mai face apariţia", precizează IJJ Dâmboviţa.

În cursul zilei de joi au fost trei apeluri la 112 prin care a fost semnalată prezenţa unui leu în Priseaca, zona Romlux şi în apropierea şoselei de centură din municipiul Târgovişte. Au avut loc activităţi de căutare la care au participat jandarmi, poliţişti, pompieri, poliţişti locali, reprezentanţi ai Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi (AJVPS) şi ai Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Dâmboviţa.

Primul apel la 112 a fost în jurul orei 10,30, iar căutările au luat sfârşit după şase ore, fără ca leul să fie găsit.

Reprezentanţii DSVSA Dâmboviţa au anunţat, joi, că în judeţ sunt autorizate să deţină lei o grădină zoo şi o menajerie, însă animalele acestora sunt în cuşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.