Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Leul din vdeoclipul lui Dani Mocanu a fost găsit - Unde se află acum animalul/ VIDEO

captura youtube
Dani Mocanu

Leul rănit din videoclipul lui Dani Mocanu a fost găsit după ce zeci de polițiști au participat la căutări în ultimele 24 de ore, spun surse din cadrul anchetei potrivit Realitatea Plus. Animalul a fost dus la grădina zoologică din Târgoviște.

Cântărețul a refuzat să coopereze cu anchetatorii și chiar a postat mesaje ironice la adresa autorităților. Acesta a intrat în vizorul poliției după ce ar fi folosit, într-un videoclip apărut recent pe piață, un leu care avea mai multe răni.

UPDATE:

"Polițiștii argeșeni au continuat activitățile investigative, în urma cărora a fost identificată o locație unde este deținută o felină, despre care există indicii rezonabile că ar fi animalul folosit într-un material filmat. Animalul era deținut în cadrul unei menajerii de pe raza județului Dâmbovița. La locația în cauză au fost solicitați și reprezentanți ai A.N.S.V.S.A. și Agenției pentru Protecția Mediului Dâmbovița. Activitatea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița. Verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care faptele s-au petrecut", informează IPJ Argeş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.