Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lewis Hamilton, mulțumit de modificările făcute la monopostul său

 Lewis Hamilton

Lewis Hamilton a părut încurajat de Mercedes-ul său îmbunătățit după prima zi de antrenamente de vineri din Marele Premiu al Principatului Monaco, chiar dacă străzile înguste și întortocheate ale principatului nu au fost un loc pentru o evaluare semnificativă, anunță Mediafax.

Septuplul campion de Formula 1, care nu a mai câștigat o cursă din 2021, a fost al treilea cel mai rapid în prima sesiune și al șaselea în cea de-a doua.

"În general, am avut o zi extraordinară, mi-a plăcut foarte mult să conduc astăzi", a declarat el.

"Vreau să le mulțumesc foarte, foarte mult tuturor celor de la fabrică, deoarece să construiești, să proiectezi și să dezvolți o mașină nu este un lucru ușor și toată lumea a investit atât de mult timp, atât de multe ore de muncă grea pentru a ne avea astăzi aici.

"Mă bucur că am reușit să o menținem pe pistă pentru ei și cred că am obținut multe date. Nu este locul în care să testezi în cele din urmă un upgrade, dar mașina s-a simțit în general bine."

Hamilton a spus că a putut simți îmbunătățirile și că Mercedes trebuie doar să continue să "cioplească" pentru a stoarce mai multă performanță de la mașină.

Mercedes este pe locul trei în campionat, dar la mare distanță de campionii Red Bull, care au câștigat fiecare cursă din acest an și au terminat pe locul doi în patru din cele cinci.

Coechipierul George Russell a fost de acord că o analiză reală a îmbunătățirii va trebui să aștepte până după Marele Premiu al Spaniei de săptămâna viitoare, de la Barcelona.

"Monaco este un circuit atât de unic încât nu este locul potrivit pentru a evalua orice actualizare sau schimbare, iar noi știam asta înainte de weekend, așa că aproape că am uitat de îmbunătățiri", a declarat britanicul.

"Ne vom face griji cu privire la asta în weekendul următor și ne vom concentra doar pe încercarea de a ne îmbunătăți aici.

"Există cu siguranță câteva semne pozitive de luat din (a doua) sesiune, cu siguranță s-a îmbunătățit față de FP1", a adăugat Russell, care a fost al 15-lea și al 12-lea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.