Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lewis Hamilton, septuplu campion mondial de Formula 1, a efectuat mai multe salturi cu paraşuta deasupra oraşului Dubai din Emiratele Arabe Unite

Agerpres
Lewis Hamilton

Pilotul britanic Lewis Hamilton, septuplu campion mondial de Formula 1, şi-a petrecut una din zilele sale libere efectuând mai multe salturi cu paraşuta deasupra oraşului Dubai din Emiratele Arabe Unite, conform L'Equipe, citat de Agerpres.

Într-un videoclip postat duminică pe Instagram, Hamilton apare într-un tricou, pantaloni scurţi şi o cască de protecţie, înainte de a face saltul cu paraşuta, fără instructor sau însoţitor.

Pilotul britanic a făcut apoi alte salturi alături de starul social media Naila şi Angela Cullen, care lucrează pentru echipa Mercedes.



Multiplul campion mondial are un start mai anevoios de sezon, după ce s-a clasat abia pe locul 10 duminica trecută, în Marele Premiu al Arabiei Saudite. În cursa de deschidere a noului sezon de Formula 1, în Bahrain, el a fost al treilea.

Următoarea cursă, Marele Premiu al Australiei, are loc pe 10 aprilie.

Britanicul are deja 29 de puncte în urma liderului la zi, monegascul Charles Leclerc (Ferrari), fiind momentan pe locul 5 în clasamentul piloţilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.