Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lewis Hamilton va semna un nou contract cu Mercedes

 Lewis Hamilton

Pilotul britanic Lewis Hamilton va semna un nou contract cu echipa Mercedes, pentru că rămâne în continuare motivat să câştige al optulea său titlu de campion mondial în Formula 1, pentru a stabili astfel un nou record în acest sport, crede compatriotul acestuia Jenson Button, citat de DPA.

Button, care a cucerit în 2009 singurul său titlu mondial în Formula 1, a subliniat însă că Hamilton îşi va prelungi contractul cu Mercedes - care expiră la finalul acestui sezon - doar în cazul în care constructorul german îi va pune la dispoziţie o maşină câştigătoare, conform Agerpres.

Hamilton s-a clasat pe locul al şaselea în Marele Premiu al Azerbaidjanului, desfăşurat la finele săptămânii trecute, fiind deja devansat cu 45 de puncte de liderul campionatului, olandezul Max Verstappen (Red Bull), după primele patru etape ale sezonului 2023.

Cu toate acestea, Button, în vârstă de 43 de ani, nu crede că Hamilton va pleca prea curând din Formula 1.

"Ca pilot de curse, dacă ai câştigat atât de mult timp şi apoi dintr-o dată asta nu se mai întâmplă, vrei să lupţi pentru a redeveni victorios, nu te retragi. Dacă eşti într-o maşină proastă de mulţi ani, vrei să te retragi, pentru că asta te doboară, dar Lewis nu este într-o maşină proastă. El este doar într-o maşină care nu e la fel ca bună ca cea cu care a fost obişnuit şi am înţeles asta. Dar el cunoaşte puterea echipei, ştie cât de rapid este încă, aşa că va lucra cu această echipă pentru a reveni în lupta cu Red Bull şi o vor face", a declarat Button.

"Probabil că nu va fi anul acesta, dar în 2024 îl vom vedea pe Lewis pe grilă. Încă îi este foame să câştige un alt Campionat Mondial", a adăugat fostul pilot britanic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.