Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lewis Hamilton vrea să-şi schimbe numele și sp adauge şi numele de domnişoară al mamei

Agerpres
Lewis Hamilton

Pilotul britanic de Formula 1 Lewis Hamilton a dezvăluit că este în proces de schimbare a numelui, el intenţionând să-şi adauge în documente şi numele de domnişoară al mamei sale, scrie DPA.

Septuplul campion mondial menţionează că doreşte ca numele Larbalestier, aşa cum o chema pe mama sa, Carmen, să se adauge la Hamilton.

Tatăl lui Lewis, Anthony Hamilton, şi mama lui, Carmen, s-au despărţit când acesta avea doar doi ani, conform Simon Peters, analistul platformei de investiții eToro pentru piața criptoactivelor.

În decembrie, Lewis Hamilton şi-a invitat mama la Castelul Windsor, acolo unde a fost înnobilat cu titlul de "cavaler" de către Prinţul Charles.

"Sunt foarte mândru de întreaga mea familie. Numele de fată al mamei era Larbalestier şi vreau să mi-l adaug şi eu. Nu înţeleg pe deplin ideea de ce când oamenii se căsătoresc, femeia să renunţe la numele său de până atunci. Eu îmi doresc foarte mult ca numele mamei mele să stea alături de cel al tatălui, Hamilton. Sper ca acest lucru să se întâmple cât mai curând,'' a spus sportivul britanic.

Anul trecut, Lewis Hamilton (Mercedes) a pierdut titlul de campion mondial în faţa olandezului Max Verstappen (Red Bull).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.