Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lia Olguța Vasilescu a comentat reacția lui Klaus Iohannis: 'Că se veselește sau că plânge, nu ne deranjează deloc, îl așteptăm la vot'

Olguta Vasilescu

Ministrul Olguța Vasilescu a comentat reacția lui Klaus Iohannis cu privire la o posibilă suspendare, și a precizat că membrii de partid nu sunt deranjați de faptul că președintele se veselește sau plânge, ci așteaptă votul românilor, adăugând că se poate discuta orice, scrie Mediafax.

„Nu știu în ce stare a ieșit domnul președinte din ședință. Noi așteptăm votul românilor, nu altceva. În rest, că se veselește sau că plânge domnul președinte nu ne deranjează deloc. (...) Se poate discuta despre orice, vedem cum merge viața politică”, a spus Olguța Vasilescu, la România Tv.

Precizările vin după ce președintele Klaus Iohannis a râs, vineri, întrebat fiind, după ședința Biroului Executiv al PNL de la Sibiu, dacă se teme de suspendare. Preşedintele a spus că va răspunde infomal: „Ha ha ha”.

Citește și: Donald Trump i-a ORDONAT lui Mike Pompeo să anuleze vizita în Coreea de Nord: 'Simt că nu înregistrăm progrese suficiente în privinţa denuclearizării'

Președintele Klaus Iohannis a fost întrebat dacă se teme de o eventuală suspendare, după ce liderul PSD, Liviu Dragnea, a readus în actualitate discuția.

„Pot să vă răspund informal? Ha ha ha!”, a răspuns Klaus Iohannis.

Marţi seara, președintele PSD, Liviu Dragnea, declara că intenția suspendării șefului statului Klaus Iohannis stă în picioare.

La rândul său, partidul condus de Călin Popescu Tăriceanu, ALDE, a anunțat că suspendarea președintelui Klaus Iohannis se impune doar în condițiile în care această acțiune nu va perturba funcționarea statului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.