Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lia Olguța Vasilescu a LUAT FOC după anunțul lui Iohannis: Îi dăm noi drafturi cu întrebări: câte case trebuie să furi ca să ajungi președinte

mediafax.ro
Lia Olguta Vasilescu parlament

Fostul ministru al Muncii Lia Olguța Vasilescu, ieșire explozivă la adresa președintelui Klaus Iohannis, după ce, în urmă cu puțin timp, șeful statului a declarat că vrea să consulte din nou Parlamentul pentru a lărgi aria de teme cuprinse în intrebarea de la referendumul programat odată cu alegerile europarlamentare.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ Simona Halep revine ÎN FORȚĂ - Românca a urcat pe locul 2 în clasamentul WTA

"Nu aș vrea să mă arunc să comentez prin contextul faptului că e 1 Aprilie și cred că a făcut o glumă. Ne-am distrat cu toții când am aflat că după ce a primit acceptul Parlamentului de a convoca referendum, vrea să consulte din nou Parlamentul pentru că nu a ajuns la o concluzie privind întrebarea după consultări cu persoane de la mișcarea #rezist sau cu unii magistrați precum Cristi Danileț. (...) Noi putem să îi dăm câteva drafturi: câte case trebuie să furi ca să ajungi președintele României, de câte abuzuri e nevoie în justiție să introducem răspunderea magistraților. Eu cred că domnul președinte se plictisește", a declarat Lia Olguța Vasilescu, la RTV.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.