Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lia Olguța Vasilescu a prezentat DOCUMENTELE cerute de Klaus Iohannis: Pasul DECISIV pe care îl va face vineri

Klaus Iohannis Lia Olguta Vasilescu Iohannis Vasilescu

Președintele Klaus Iohannis i-a transmis, joi, premierului Viorica Dăncilă o scrisoare în care explică de ce a refuzat numirile a doi miniștri la Transporturi și Dezvoltare. Iohannis a precizat că documentația care însoțește propunerile de numire a Liei Olguței Vasilescu și Mircea Drăghici la Dezvoltare și Transporturi este incompletă, pentru că lipsește copia cărții de identitate, certificatul de cazier judiciar și un CV care să arate că persoanele în cauză nu sunt imcompatibile cu funcția.

Lia Olguța Vasilescu a prezentat, joi seara, la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu, documentele care atestă că este, în continuare, cetățean român și că nu are cazier judiciar. În plus, fostul ministru a anunțat că vineri va merge la notar pentru a da declarație că nu este incompatibilă.

Citește și: Gigi Becali, ajutat de Traian Băsescu! Gestul pe care patronul FCSB nu îl poate uita

”E al patrulea refuz. Are dovada că sunt român și domnul președinte, i-am trimis copie de pe cartea de identitate. Nu mi s-a mai cerut până acum deși am fost în 3 guverne. Nu știu de ce mai plătim Serviciile, ar fi aflat dacă nu mai sunt cetățean român. Îmi cere dovada că nu sunt incompatibilă.

De fiecare dată s-au făcut verificări, se fac de agenţiile de specialitate, i-am transmis curriculum vitae din care reieşea faptul că n-am nicio incompatibilitate, sub semnătură, deci nu aşa cum spune preşedintele şi mâine o să-i facem şi prin notar, că dacă aşa se cere, mai nou. Şi eu şi Mircea Drăghici suntem programaţi mâine, la ora 9.00, la notar. Nu fac mişto. Preşdintele Klaus Iohannis face mişto şi nu de noi, ca persoane, ci de două ministere care la ora actuală nu au miniştri. E o situaţie foarte problematică pentru România după preluarea preşedinţiei.”, a spus Lia Olguța Vasilescu.

Citește și: Show total făcut de protestatarii #Rezist! Unde s-au deplasat azi .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.