Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lia Olguța Vasilescu anunță candidatul la Palatul Cotroceni: 'Pleacă cu prima șansă la alegerile prezidențiale' - VIDEO

Mediafax
vasilescu-olguta-lia

Lia Olguța Vasilescu a declarat luni, la Parlament, că Liviu Dragnea „pleacă cu prima șansă” la alegerile prezidențiale, deoarece este președintele PSD și, de regulă, liderul partidului este candidatul pentru un mandat Palatul Cotroceni.

„Este o decizie care se ia în coaliție (dacă va fi un candidat comun PSD-ALDE - n.r.), vom lua decizia cel mai probabil după alegerile europarlamentare. Bineînţeles că pleacă cu prima şansă (Liviu Dragnea la alegerile prezidenţiale – n.r.), pentru că este preşedintele partidului şi din totdeauna în PSD candidatul la prezidenţiale a fost preşedintele partidului”, a declarat Lia Olguța Vasilescu, luni, la Parlament.

Citește și: Anunţul aşteptat de toată lumea! Pe cine trimite PSD la prezidențiale – Liviu Dragnea, informații explozive

Călin Popescu Tăriceanu a declarat, duminică despre alegerile prezidențiale că cea mai mai mare probabilitate este ca PSD-ALDE să aibă un candidat comun, însă decizia va fi luată după alegerile europarlamentare din 26 mai. Liderul ALDE a precizat că ia în calcul o candidatură și că vrea să fie un altfel de președinte.

„Analizez această opțiune și voi anunța când va fi cazul. Eu îmi doresc să fiu președintele unei Românii, dar altfel decât este astăzi. Avem 3 mandate prezidențiale care au dezbinat românii. Eu vreau să fiu un altfel de președinte. Încă nu suntem în situația să spunem că decizia va fi luată mâine”, a spus Tăriceanu, duminică, la România Tv.

Citește și: Ministrul Apărării reacționează! Și-a făcut mea culpa, în direct, după greșeala gravă prin care a jignit militarii

La finalul acestui an vor avea loc alegeri prezidențiale. Președintele Klaus Iohannis a anunțat, încă din luna iunie a anului trecut, că va candida pentru un nou mandat, fiind susținut de PNL.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.