Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lia Olguța Vasilescu dă cărțile pe față: De ce nu a vrut-o, de fapt, Klaus Iohannis ministru la Transporturi

Klaus Iohannis Lia Olguta Vasilescu Iohannis Vasilescu

Președintele Klaus Iohannis a refuzat propunerea făcută de premierul Viorica Dăncilă pentru ca Lia Olguța Vasilescu să ajungă ministru al Transporturilor. În plus, președintele a refuzat și remanierea actulului titular, Lucian Șova, care și-a dat și demisia.

Luni seara, la TVR 1, la emisiunea lui Ionuț Cristache, ”România 9”, Lia Olguța Vasilescu a explicat ce motive crede că ar fi avut președintele ca să o refuze.

Citește și: Imagini în premieră! Cum arată vila ‘Umbrei’ lui Klaus Iohannis – Aceasta este locuința prădată de hoți de 1 Decembrie

”Eu, dacă ajungeam la Ministerul Transporturilor, construiam autostrăzi în România. Eu nu am văzut nicio motivare în cazul meu, nici în cel al colegilor mei. Ce putea să spună, că nu sunt pregătită în fruntea Transporturilor? Am condus un oraș, am condus un minister și ne putem mândri cu ce am făcut. E o ranchiună personală. Am fost unul dintre comunicatorii partidului și contrele pe care le-am avut cu președintele, nu e inexplicabil pentru mine. E inexplicabil că se întâmplă în momentul în care ne pregătim să preluăm președinția Consiliului.”, a spus Vasilescu.

Fost primar al Craiovei, Lia Olguța Vasilescu ar putea ajunge ministru al Dezvoltării, unde Viorica Dăncilă a propus-o în locul demisionarului Paul Stănescu.

Citește și: Ministerul lui Eugen Teodorovici s-a împrumutat iar de la bănci! Suma pe care a luat-o luni .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.