Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lia Olguța Vasilescu reacționează dur la discursul lui Iohannis: Ei recunosc că folosesc cătușele ca armă electorală

mediafax.ro
Lia Olguta Vasilescu

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lia Olguța Vasilescu, a criticat sâmbătă discursul lui Klaus Iohannis de la mitingul PNL desfășurat în Capitală.

„Klaus Johannis: "Daca pierdem Justitia, pierdem tot!" Gura pacatosului adevar graieste! Cum recunosc ei ca folosesc catusele pe post de arma electorala... Pai romanii ar trebui sa va voteze pentru ceea ce faceti si ati facut! Dar cum ati taiat salarii, pensii si ati construit terenuri de fotbal prin pante, e explicabil ca ultima voastra speranta tot catusele sunt...”, a scris Olguța Vasilescu pe Facebook.

Iohannis a spus la mitingul PNL de sâmbătă că singurul obiectiv al guvernării PSD din ultimii doi ani şi jumătate a fost "să îngenuncheze justiţia românească", dar că pierderea independenţei în acest domeniu, va afecta şi economia ţării.

  • "Pe PSD-işti nu îi interesează românii, nu îi interesează România. Însă ceva - trebuie să recunoaştem- îi interesează. Şi la asta lucrează de doi ani şi jumătate. Ei vor să îngenuncheze justiţia românească. Pentru asta au lucrat, şi numai pentru asta, doi ani jumătate. Or, dragii mei, aşa nu se poate. Ştiţi care este problema imensă? Odată ce pierdem independenţa justiţiei, pierdem tot. Pierdem economia, pierdem bunăstarea românilor şi până la urmă, prin politica PSD, ajungem în catastrofă. Şi cineva, la sfârşit, va plăti nota de plată. Nu ei. Să nu vă imaginaţi că vor plăti ei. Pentru toate aceste lucruri vor plăti românii", a spus Iohannis

Citește și: VIDEO - Viorica Dăncilă a spart gheața: dialog cu un protestatar / 'Iau 22 de milioane și în mână 13. Unde sunt restul banilor?' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.