Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lia Olguța Vasilescu aruncă în aer scena politică: În două luni de zile, administrațiile locale vor intra în colaps financiar

ziuaconstanta.ro
lia olguta vasilescu

Fostul ministru PSD Lia Olguța Vasilescu a declarat joi la Antena 3 că președinții social-democrați de Consilii Județene, care reprezintă marea majoritate a șefilor CJ din țară, spun că în două luni de zile „administrațiile locale vor intra in colaps financiar”.

„S-a vorbit foarte putin despre rectificara bugetară, se duc bani multi catre serviciile secrete, de la guvern nu a venit niciun ban catre autoritatile locale (...) Șefii de CJ au spus ca in doua luni administratiile locale vor intra in colaps financiar si guvernul nu le da niciun ban. Nu pot incasa taxele locale pana la 1 iunie si s-au facut foarte multe cheltuieli pana acum (in lupta cu epidemia). S-au alocat bani pentru aparatele de testare. Rectificarea bugetară este un dezastru. Mă sperie ce spune dl Cîțu că vor fi luate măsurile economice doar după ce ieșim din starea de urgență”, a declarat Lia Olguța Vasilescu.

Citește și: Raed Arafat ANUNȚĂ CLAR: toți cei care au fost grav afectați de coronavirus sau au murit aveau comorbidități .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.