Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lia Olguţa Vasilescu, ATAC la senatorul PNL care vrea ca statul să plătească ratele magistraţilor: 'Cam cât de rău au reuşit să te sperie?'

inquamphotos.com / Octav Ganea
lia olguta vasilescu

Deputatul PSD Lia Olguţa Vasilescu reacţionează la iniţiativa legislativă a senatului PNL Marcel Vela, prin care statul ar urma să plătească nu doar chiria magistraţilor, ci şi ratele pentru achiziţionarea unei locuinţe.

"Câte dosare ai, domnule senator PNL, ca sa iti pui semnatura pe o asemenea lege? Cam cat de rau au reusit sa te sperie?", scrie Olguţa Vasilescu pe Facebook.

Senator PNL Marcel Vela a depus, la Senat, un proiect care prevede decontarea sumei alocate judecătorilor, procurorilor și personalului asimilat, nu doar a chiriei, ci și a ratei plătite pentru achiziționarea unei locuințe, în cazul în care aceștia nu primesc locuințe de serviciu, scrie Mediafax.

Inițiativa legislativă, înregistrată în procedură de urgență, vizează completarea articolului 23 din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 27/2006 privind salarizarea și alte drepturi ale judecătorilor, procurorilor și altor categorii de personal din sistemul justiției. Detalii AICI!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.