Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lia Olguța Vasilescu dă calculele politice peste cap: 'Localele organizate în paralel cu parlamentarele ar avantaja PSD'

Libertatea
Olguta Vasilescu

Deputata PSD Lia Olguţa Vasilescu a afirmat vineri, la Piteşti, că desfăşurarea în acelaşi timp a alegerilor locale şi parlamentare, în cazul unor anticipate, ar avantaja PSD, partid care are cei mai mulţi primari.

"Din păcate sau din fericire pentru noi, este foarte posibil să avem alegeri şi anticipate, nu doar locale. Eu spun că Dumnezeu ne iubeşte, pentru că un partid care are cei mai mulţi primari din România şi va putea să candideze în echipă cu cei mai mulţi primari va fi şi partidul care va câştiga aceste alegeri. (...) Având în vedere că avem cei mai mulţi primari din România, este clar că, fiind alegerile în acelaşi timp şi pentru primari şi pentru parlament, nu vom avea niciun fel de emoţii", a declarat Lia Olguţa Vasilescu, potrivit Agerpres.

Citește și: Marcel Ciolacu propune guvern de uniune națională până în noiembrie: 'Nici PSD și nici UDMR nu vor propune un prim-ministru'

Ea a reconfirmat că intenţionează să candideze la funcţia de primar al municipiului Craiova.

"Desigur, pentru asta trebuie să dorească şi Organizaţia PSD Craiova să mă propună pe lista de candidatură, dar nu am niciun fel de emoţii, nici dacă vor fi alegerile din două tururi de scrutin, deşi nu cred, eu sunt convinsă că acest proiect va cădea", a spus parlamentara PSD.

Lia Olguţa Vasilescu a participat, alături de preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, şi de secretarul general interimar, Paul Stănescu, la Conferinţa de alegeri a Organizaţiei judeţene Argeş, desfăşurată la Piteşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.