Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lia Olguța Vasilescu dă cărțile pe față: 'Au fost primari care au obținut 7%, deși ei scoteau, la alte alegeri, 50-60%'

Mediafax
vasilescu-olguta-lia

Lia Olguța Vasilescu a anunțat, miercuri seara, la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu, că în ședința CEX nimeni nu i-a cerut demisia Vioricăi Dăncilă și că aceasta nu a plâns.

Vasilescu a precizat că, deși a fost șefa de campanie a lui Dăncilă, ea nu s-a ocupat cu strategia, ci doar cu mobilizarea. Doar că, tot ea, a recunoscut că nu s-a reușit o mobilizare atât de bună, dacă primari PSD au obținut scoruri de sub 10%, în condițiile în care la alte alegeri obțineau peste 50%. Deputata PSD a adăugat că va candida, cel mai sigur, la Primăria Craiovei și nu va mai candida pentru o funcție în partid, la Congresul propus a avea loc în februarie 2020.

Citește și: Banca Națională a României trage semnalul de alarmă- Ce se întâmplă cu pensiile

”Nu a plâns doamna Dăncilă. Nu a jignit-o nimeni, cu atât mai puțin eu. A dus o campanie pe potențialul candidatului. Nu au fost jigniri. Nimeni dintre membrii CEX nu i-a cerut demisia. S-a spus că trebuie o demisie colectivă, din cauza greșelilor colective din ultima perioadă de timp, chiar și dinainte de prezidențiale. Nu eu am fost cea care a lansat mesajele de campanie, ci o firmă de consultanță selectată de candidați. Eu m-am ocupat de mobilizarea electoratului.

Au fost primari care nu au tras, nu au fost lideri care au trădat. Au fost primari PSD care au scos doar 7%. Unor lideri județeni ai PSD nu am ce să le reproșez. Ne-am bătut cu un președinte în funcție și cu 6 partide alături de el.

Citește și: Marcel Ciolacu îl liniștește pe Ludovic Orban: Încă nu e pericol să fie demis prin moțiune

Eu nu am făcut nici strategia partidului, nici a candidatului. Rolul meu a fost de a mobiliza partidul. Nu puteam să fac eu strategia candidatului pentru că avem profiluri diferite.

E foarte posibil să candidez la Primăria Craiovei. Nu m-am decis dacă voi candida pentru o funcție în partid. Eu nu am niciun dubiu că anul viitor vom câştiga alegerile.”, a spus Lia Olguța Vasilescu.

Citește și: Mihai Fifor șterge pe jos cu Florin Cîțu:’Ne arată cât de prost pregătit este’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.