Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lia Olguţa Vasilescu, după anunţul ministrului Muncii: 'Cam atât e memoria românului: 10 ani! Luaţi de la Violeta Baubau!'

ziuaconstanta.ro
lia olguta vasilescu

Lia Olguţa Vasilescu, deputat PSD, reacţionează la declaraţiile ministrul Muncii referitoare la posibila tăiere a salariilor bugetarilor. Fostul ministru al Muncii din guvernele PSD remarcă faptul că tocmai cei care vor fi astfel "sancţionaţi" de Guvernul Orban au votat PNL.

"Trei ani de zile, cat am fost la guvernare, nu au facut altceva cei de dreapta decat sa atace legea salarizarii si sa ii asmuta pe cei din mediul privat contra bugetarilor, sa ii faca sa ii urasca pentru salarii pe medici, politisti, jandarmi, profesori etc. Si acestia din urma i-au votat pe cei de dreapta. Ca sa le faca exact ce le-au facut acum 10 ani... Cam atat e memoria romanului: 10 ani! Luati de la Violeta Baubau!", scrie Lia Olguţa Vasilescu pe Facebook.

Tăierile salariale în sectorul bugetar ar putea veni în contextul în care în mediul privat s-au luat deja astfel de măsuri. Întrebată la Europa FM dacă "Guvernul are de gând în vreun fel să umble la salariile bugetarilor", Violeta Alexandru a răspuns:

"Suntem conştienţi că este nevoie de solidaritate din partea tuturor. Nu există cetăţeni de tipuri diferite, unii care se sacrifică şi unii care se bucură. Adică se bucură în sensul că n-au nicio grijă. Confirm că există o preocupare în acest sens, dar fără să pot intra în detalii."

CITEȘTE ȘI: Două simptome atipice care apar imediat dupa infectarea cu coronavirus/ STUDIU

.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.