Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lia Olguța Vasilescu, după negocierile cu PNL: 'Până la urmă vom reuşi să ne compatibilizăm şi să ajungem undeva la o situaţie de mijloc'

ziuaconstanta.ro
lia olguta vasilescu

Primarul municipiului Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, fost ministru PSD al Muncii, a declarat joi că nu crede că este cazul şi nici nu s-a pus problema înfiinţării unui minister al familiei.

Întrebată, la Palatul Parlamentului, dacă ar fi viabilă înfiinţarea unui nou minister, cel al familei, Vasilescu a spus: "Nu cred că este cazul, nici nu s-a pus problema pană acum. (...) Nu ştiu dacă această propunere a fost făcută la modul serios sau nu".

Ea a adăugat că după discuţiile de joi pe capitolul Muncă dintre reprezentanţii PSD şi cei ai PNL, probabil că se va ajunge la o "situaţie de mijloc" în privinţa programului de guvernare.

"Eu mă gândesc că până la urmă vom reuşi să ne compatibilizăm şi să ajungem undeva la o situaţie de mijloc în ceea ce priveşte programul de guvernare. Asta nu înseamnă că noi vom scădea acel procent de 11% (pentru majorarea pensiilor - n.r.) şi clar nu vom renunţa la Legile 153 şi 127", a menţionat aceasta.

Olguţa Vasilescu a participat la negocierile PNL - PSD - UDMR pe programul de guvernare, capitolul Muncă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.