Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lia Olguța Vasilescu execută ordinul USR: A cumpărat bănci inteligente ce nu pot fi folosite iarna

ziuaconstanta.ro
lia olguta vasilescu

Primăria Craiova, unde Lia Olguța Vasilescu este primar, a început montarea a 24 de băncuţe inteligente achiziţionate din fonduri de la bugetul local, cu suma de 45.000 euro, la propunerea consilierilor USR.

Potrivit Primăriei Craiova, cele 24 de băncuţe se încarcă prin panouri fotovoltaice şi le oferă cetăţenilor acces rapid la wi-fi şi posibilitatea să-şi încarce telefonul, prin intermediul celor patru mufe situate lateral, dreapta şi stânga. Băncuţele vor deveni funcţionale după configurarea softului şi a routerului cu care sunt dotate.

"După amplasarea pe domeniul public, o echipă de specialişti trebuie să configureze fiecare băncuţă în parte, în funcţie de mai mulţi factori prevăzuţi din fabrică, precum numărul de persoane estimat a trece în zona respectivă sau de gradul de lumină/umbră. Proiectul de achiziţie a băncuţelor smart a fost votat de Consiliul Local al Municipiului Craiova, la propunerea grupului consilierilor USR", a anunţat, joi, Primăria Craiova.

Deşi în acest moment băncuţele nu sunt funcţionale, acestea vor fi greu de folosit când afară temperaturile sunt scăzute, având în vedere că sunt din metal şi sticlă şi sunt foarte reci.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.