Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lia Olguţa Vasilescu face un pas în spate în scandalul momentului: 'Dacă cineva a înţeles alt lucru, îmi cer scuze public'

Olguta Vasilescu

Lia Olguţa Vasilescu afirmă că nu a dorit să lezeze sentimentele comunităţii evreieşti prin afirmaţiile referitoare la Iohannis şi lagărele de concentrare. Fostul ministru îşi cere scuze public.

"Prin afirmatia facuta duminica seara: "Domnul Klaus Johannis cred ca se vede deja sef de lagar de concentrare si reeduca acolo PSD-istii", nu am vrut, sub nicio forma, sa lezez sentimentele comunitatii evreiesti, care a fost cea mai afectata de crimele si ororile perioadei naziste. Daca cineva a inteles alt lucru, imi cer scuze public! Am vrut doar sa apar sentimentele a peste doua milioane de membri si simpatizanti PSD care nu trebuie sa fie considerati vinovati ca voteaza cu un partid democratic! Dezbaterile electorale trebuie sa aiba limite si eu sunt prima care imi cer scuze daca se considera ca s-a ajuns prea departe!", scrie Lia Olguţa Vasilescu pe Facebook.

Prim vicepreședintele PNL, europarlamentarul Rareș Bogdan, a anunțat că o să depună o plângere penală împotriva Liei Olguța Vasilescu în urma unei afirmații despre Klaus Iohannis. „Domnul Klaus cred deja se şi vede şef de lagăr de concentrare şi toţi PSD-iştii băgaţi acolo la reeducare”, a declarat Olguţa Vasilescu, solicitată să comenteze afirmaţiile făcute de Klaus Iohannis la o întâlnire electorală la Bistriţa. „El tot ceea ce a făcut bun în cinci ani de zile a fost să dea jos de la guvernare PSD”, a mai adăugat ea. Klaus Iohannis spunea în discursul său că se află în „război” cu PSD.

Organizația ActiveWatch a anunțat că va sesiza Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) și Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) în legătură cu declarațiile Liei Olguța Vasilescu care a spus că președintele Klaus Iohannis deja se vede „șef de lagăr de concentrare”. Detalii AICI!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.