Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lia Olguţa Vasilescu îl ia în vizor pe preşedintele Consiliului Fiscal: 'PNL-ist sub acoperire şi megaincompetent'

Mediafax
vasilescu-olguta-lia

Lia Olguţa Vasilescu reacţionează dur la decizia PNL de a-l susţine pe Ionuţ Dumitru, preşedintele Consiliului Fiscal şi economistul-şef al Raiffeisen Bank, pentru funcţia de viceguvernator BNR. Fostul ministru al Muncii aminteşte de criticile dure emise de Consiliul Fiscal, în ultimii ani, faţă de măsurile PSD, acuzându-l pe Dumitru că a avut întotdeauna o agendă politică.

"Ionut Dumitru, actualul presedinte al Consiliului Fiscal si caruia ii expira mandatul, e noua propunere a PNL pentru postul de viceguvernator BNR. Nenea asta, care se dadea ultra mega foarte independent atunci cand prevestea apocalipsa care vine peste Romania din cauza "proastei guvernari a PSD", care il dubla pe Johannis ca umbra cand spunea ca nu mai sunt bani de pensii si salarii sau care "prevestea" anual ca ne inchidem pe deficit de peste 7 la suta, ei da... era PNL-ist sub acoperire! Si megaincompetent, dat fiind faptul ca nimic din ce a "profetit" in calitatea lui de "presedinte al Consiliului Fiscal" nu s-a adeverit! Dar absolut nimic! In schimb, i-au dat liberalii un post caldut, ca doar nu o fi ragusit degeaba dand date mincinoase despre guvernarea PSD-ALDE din postura de "independent"", scrie Lia Olguţa Vasilescu pe Facebook.

Consiliul Fiscal este un organism guvernamental din România, creat în iunie 2010, care are rolul de a consilia autoritățile în vederea asigurării unui buget sănătos, capabil să atragă toate veniturile necesare și să se achite de toate cheltuielile obligatorii. Consiliul trebuie să ofere o opinie independentă despre cât este de sustenabilă politica fiscală și bugetară pe termen mediu și lung.

Ionuț Dumitru, președintele Consiliului Fiscal, este profesor universitar la Facultatea de Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori, Catedra de Moneda din cadrul Academiei de Studii Economice București, conduce Direcția de Cercetare Economică și Sectorială din cadrul Raiffeisen Bank (este Economist-Șef al băncii) și este vicepreședinte al Asociației Analiștilor Financiar - Bancari din România (AAFBR).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.