Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lia Olguţa Vasilescu, ÎN CONTRE cu unii pensionari: Atacuri dure la Antena 3, la adresa ministrului Muncii - i se cere DEMISIA

mediafax.ro
Lia Olguta Vasilescu

Lia Olguţa Vasilescu a ajuns să fie unul dintre cei mai contestaţi miniştri ai Guvernului PSD. Revoluţia fiscală şi unele scăderi salariale de la acest început de an au făcut-o pe Vasilescu una dintre cele mai controversate personaje din Executiv. Și dintre bugetari, dar și dintre pensionari există destule lucruri care i se impută ministrului Muncii, Lia Olguţa Vasilescu.

DEZVĂLUIRI despre războiul dintre Carmen Dan şi Mihai Tudose: Ce s-a întâmplat în BIROUL premierului

În direct la Antena 3, ministrul Muncii a primit o întrebare dură din partea unei pensionare extrem de nemulţumită. "Aş intreba-o pe Olguţa dacă spune adevărul vreodată? Că eu nu o inteleg niciodata", a spus femeia, care a primit un răspuns pe măsură.

Vasilescu s-a enervat şi le-a transmis pensionarilor că doar PSD le-a crescut pensiile, iar personal celei care a pus întrebarea că e din zona pensiilor speciale unde e multă nemulțumire: "E multă nemulţumire. Ar trebui întrebaţi şi ce pensie aveau anul trecut. Ce a spus doamna cu minciuna. Avea o pensie specială, ceva de armată. Sunt multe nemulţuiri că cei care nu au stat de pensionar au cresuct într-un anumit ritm. Ar trebui întrebaţi şi dacă guvernele PSD din ultimul an le-au mărit pensiile. Avem un buget care a crescut, dar nu atât de mult pe cât ne-am dori. Eu am lucrat în presă pe salariul minim pe economie câţiva ani, ştiu cum se trăieşte cu 2000 de lei", a spus Vasilescu.

Seria nemulţumirilor nu s-a oprit aici. Cetăţenii îi cer demisia ministrului Muncii. "I-as da un sfat: să renunţe să fie ministru. Nu merită să fie acolo şi cu ceea ce se întâmplă azi, e logic...a făcut o balamuceală totală", a tunat un alt pensionar, care a primit şi replica din partea lui Vasilescu.

"Cred că i-aţi şi căutat pe nemulţumiţi pentru că eu merg pe stradă şi nu sunt atât de mulţi oameni nemulţumiţi. (...) Vedeţi că nu am minţit chiar aşa de mult cum spun cei pe care i-aţi întâlnit dumneavoastră pe stradă. De la 871 de lei a crescut la 1071 de lei. Totdeauna vor fi nemulţumiri, pentru că noi ne uităm inclusiv la cei care au pensii speciale, care au nişte sume destul de mari. Noi le-am ajustat puţin, nu le-am mai lăsat să crească aşa mult.", a raspuns Vasilescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.