Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lia Olguţa Vasilescu, replică pentru Iohannis: Pensionarii, speriaţi de programul de guvernare al PNL

Klaus Iohannis Lia Olguta Vasilescu Iohannis Vasilescu

Lia Olguţa Vasilescu, fost ministru al Muncii, reacţionează la afirmaţiile lui Klaus Iohannis referitoare la faptul că PSD s-ar juca cu nervii pensionarilor când acuză PNL de intenţia de a tăia pensii. Deputatul PSD afirmă că pensionarii sunt speriaţi pentru că au citit programul de guvernare al PNL.

"Mi-am infrant senzatia de dezgust si am audiat discursul lenesului national, de la Pitesti. Dupa ce am numarat de vreo suta de ori "PSD" , rostit cu groaza si ură bolnăvicioasă, m-am lasat pagubasa. Concluzia mea e clara: omul a dezvoltat o obsesie!

P.S. Spune ca ne batem joc de pensionari pe care ii speriem ca li se taie pensiile. Asta o spune cel care iesea precum cucuveaua in fiecare seara de marti in conferinta ca sa agite pensionarii ca nu mai sunt bani de pensii! Noi nu îi speriem! Au citit programul de guvernare și li se pare film de groază...", scrie Lia Olguţa Vasilescu pe Facebook.

Klaus Iohannis acuză PSD că se joacă cu nervii pensionarilor când acuză PNL de intenţia de a tăia pensiile. Aflat la o întâlnire electorală a PNL la Piteşti, Iohannis a afirmat că doar un guvern PNL va putea garanta un venit decent pentru pensionari.

"Nu pot să nu remarc că PSD a ajuns la cel mai jos nivel. Au început, din disperarea de a pierde puterea, să își bată joc de o categorie de români care merită respectul nostru, al tuturor. Îi bagă în disperare pe pensionari, venind cu o minciună gogonată pesedistă cum că guvernul lui Iohannis ar tăia pensiile. Vă dați seama ce jalnici sunt să se joace cu nervii și soarta pensionarilor, când de fapt ei nu au fost în stare să construiscă nimic durabil, nimic sustenabil. Este nevoie de un guvern PNL ca să ajungem să garantăm pensionarilor un venit decent în România", a declarat Iohannis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.