Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lia Olguța Vasilescu: Vor să se întoarcă la vremurile cu ziua și arestarea! Vor fi arestați adversarii politici

Facebook
Lia Olguța Vasilescu

Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, susține că PNL și USR-PLUS influențează justiția și doresc revenirea la perioada în care DNA aresta oameni pe bandă rulantă.

Citește și: VIDEO Rareș Bogdan îi cere DEMISIA lui Ludovic Orban: 'Trebuia să-și dea demisia din poziția de președinte de partid'

"Cred că este posibilă întoarcerea vremurilor în care aveam ziua şi arestarea Depinde foarte mult de politic. Dacă politicul se va implica în continuare pentru arestarea adversarilor politici, toate aceste lucruri se pot întâmpla identic, aşa cum s-a mai întâmplat. Dacă politicul ia mâna de pe justiţie, mi-e greu să cred că (...)

Eu cred că serviciile s-au retras. Dacă nu s-ar fi retras, nu am fi vorbit de procese pe care le câştigăm în instanţă, pe drept. Adică, nu mai există această influenţă a serviciilor (...) La declaraţiile pe care le văd la dl. ministru al justiţiei, eu zic că da. Vor să se întoarcă fix la perioada dinainte. PSD va lupta împotriva abuzurilor, aşa cum a făcut-o de fiecare dată.", a spus Lia Olguța Vasilescu, informează Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.