Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liam Gallagher şi DJ Guetta, capete de afiş la festivalul Isle of Wight

Isle of Wight Festival
Isle of Wight Festival

Liam Gallagher, formaţia pop din anii '80 Duran Duran şi DJ David Guetta se vor număra printre capetele de afiş ale Festivalului Isle of Wight care va avea loc în luna septembrie, au anunţat organizatorii vineri, în timp ce Marea Britanie finalizează detaliile pentru o revenire a evenimentelor muzicale importante la ieşirea din lockdown, relatează Reuters, potrivit AGERPRES.

Festivalul, a cărui ediţie din 2020 a fost anulată din cauza pandemiei, se va desfăşura între 16 şi 19 septembrie, mai târziu decât perioada sa obişnuită din iunie.

"Pe parcursul lunilor următoare vom urmări şi vom învăţa de la evenimentele care au loc în jurul nostru şi, desigur, vor păstra legătura cu toate autorităţile relevante pentru a ne asigura că toată lumea - public, artişti, personal, comunitate - se află în siguranţă", a declarat promotorul festivalului, John Giddings.

Citește și: CTP, ieșire furibundă la adresa susținătorilor medicului Flavia Groșan: ‘Cei care cred în rețeta dumnezeiască a Îngeresei, nu se duc la spital decât când încep să horcăie’

La începutul acestei luni, Giddings a fost citat de presa britanică spunând că festivalul va avea o capacitate redusă cu 5.000, la 50.000.

Capetele de afiş ale festivalului vor fi Liam Gallagher, vineri, trupa rock Snow Patrol şi Guetta sâmbătă, în timp ce Duran Duran va închide evenimentul, duminică.

Printre ceilalţi artişti se numără Tom Jones, Sam Fender şi Sophie Ellis-Bextor, precum şi trupele Kaiser Chiefs, Razorlight, Lightning Seeds şi Primal Scream.

"Este o gamă fantastică de artişti; de la nume emblematice la talente în ascensiune", a spus Giddings.

Premierul Marii Britanii, Boris Johnson, a dezvăluit luna trecută ceea ce el a numit o cale prudentă, în etape, dar ireversibilă, de ieşire a ţării din al treilea lockdown.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.